Een adres opzoeken, doe je nu eenvoudig in onze zoek op adres database. Door de achternaam van de persoon en de woonplaats te vermelden, komt de beste match naar boven uit alle zoekresultaten. Een brief versturen of een kaartje verzenden is nu zo geregeld. Wanneer je al een adres hebt, maar nog geen postcode dan heb je dit bij ons ook zo gevonden. Een brief zonder postcode vermelding zal er langer over doen om bij de afzender aan te komen. Dit komt doordat de post op postcode gesorteerd wordt.

Verzending adres zoeken

Voor een goede afhandeling van je verzending, is het gebruik van de juiste adresgegevens cruciaal voor een goede bezorging. Wanneer je een foutieve postcode gebruikt of een onjuist adres, is de kans groot dat het pakket geleverd wordt op het verkeerde adres. Wanneer je een niet bestaande postcode gebruikt, wordt het pakket vaak niet eens verzonden ofmdat er geen printlabel geprint wordt. Mocht je het pakket naar een verkeerd adres verzonden hebben, dan is het nog een heel geregel om je pakket of brief terug te vinden. Jaarlijks komen veel poststukken retour door het gebruik van onjuiste adresgegevens.

Wanneer je veel spullen verkoopt via online marktplaatsen, dan is het belangrijk om de gegevens van de koper nog eens na te lopen op onjuistheden. Ook zij kunnen fouten maken. Check, dubbelcheck dus. Door de naam van de koper in te voeren in ons zoek op adres systeem, in combinatie met de woonplaats, weet je zeker dat je het pakketje naar de juiste geadresseerde stuurt. Het vermelden van je eigen adresgegevens achterop de envelop, wat veelal vergeten wordt, kan ervoor zorgen dat ondanks je de verkeerde adresgegevens gebruikt hebt, het poststuk met ‘onbekend adres’ retour komt.

Op adres zoeken mogelijk

‘Wat is het adres’? Dat vind je met onze database is ook mogelijk. Dit is een uitkomst wanneer je wel het adres weet, maar niet de verdere gegevens zoals de postcode. Een kaartje versturen zonder postcode kan ook, alleen is de kans groot dat de kaart pas na de verjaardag bij de jarige bezorgd wordt. Dat zou zonde zijn natuurlijk. Door de adresgegevens in te vullen in onze zoek op adres database, krijg je een handig overzicht van alle ontbrekende gegevens van de desbetreffende persoon. De postcode of telefoonnummer, indien het geen afgeschermd nummer is, komen uit onze zoekresultaten tevoorschijn.

Verkeerd geleverd

Een verkeerd geleverd poststuk is vervelend. Het komt regelmatig voor dat je een brief, bestemd voor bijvoorbeeld de buren, met een ander vermeld adres in je brievenbus terecht komt. Wanneer je zelf een belangrijke brief verwacht, kan dit zeer teleurstellend zijn. Meestal is er dan sprake van een onoplettende postbode. Echter komt het regelmatig voor dat je zelf een verkeerde adreswijziging hebt doorgegeven of dat je de brief met onjuiste adresgegevens verzonden hebt. Door vooraf even je gegevens na te kijken in de zoek op adres database, kun je teleurstellingen voorkomen. Het is een kleine handeling, maar wel belangrijk.

Zoek op adres onderweg

Er zijn weleens van die dagen waarbij je zo’n haast hebt, dat je alles vergeet. Het is erg vervelend wanneer je onderweg erachter komt dat je onvoorbereid op pad bent gegaan en het adres vergeten bent, waar je naar toe moet rijden. Dat is erg stressvol wanneer je hier op het laatste moment achter komt, zeker als je al haast hebt. Door op onze website het telefoonnummer in te vullen, kun je ook achter een adres komen. Of je zou kunnen zoeken op de naam en woonplaats. Ook onderweg kun je gebruik maken van de zoek op adres database om snel de gegevens op te zoeken.

Met zoek op adres wijkgegevens

Met het adres kun je veel te weten komen over de wijk zelf. Van oudsher worden wijken opgedeeld in thema’s. De kruidenbuurt heeft straten zoals de Tijmstraat of de Laurierstraat. Vaak kom je deze straatnamen nog tegen in de oude woonwijken. Uit het adres kun je de naam van de wijk gemakkelijk herleiden. Wanneer je de naam van de wijk weet, kun je veel relevante informatie opzoeken. Dit is handig wanneer je van plan bent om te verhuizen. Zo kun je gericht op zoek gaan naar basisscholen in de nabije omgeving van het toekomstige adres.

Niet alleen scholen vind je door op een wijk te zoeken, ook buurtgemeenschappen die een actieve rol spelen in jouw wijk. Zij kunnen een belangrijke rol spelen wanneer je behoefte hebt aan meer sociale contacten met buurtbewoners. In de meeste wijken is er een buurthuis. Om overlast van hangjongeren te voorkomen, zijn er tienerclubs in een buurthuis gevestigd. Jongerenwerkers leggen contact met de jeugd en organiseren activiteiten. Door op de hoogte te zijn van de activiteiten in je wijk integreer je sneller. Door gebruik te maken van onze database zoek op adres, vind je dus meer dan een adres alleen.